diumenge, 8 de novembre del 2009

Un penal a l'últim minut treu dos punts al Guíxols


L'Ateneu ha empatat aquesta tarda a 1 gol davant del Montcada, el cuer de la categoria, en partit jugat al Josep Suñer. Si bé hi haurà polèmica perquè el gol de l'empat ha arribat en un penal que l'àrbitre tarragoní Ramos Manzaneque ha marcat al minut 93 de partit, el cert és que el Guíxols ha pecat d'ingenu davant de la porteria rival, ja que ha tingut fins a cinc ocasions clares que ha desaprofitat.

Nacho Castro ha presentat un equip amb novetats entre les quals destacava la presència de Ruba com a mitja punta dret i de Raúl Arjona, que només havia jugat 5 minuts fins ara, com a punta. Tot i uns inicis amb alguna aproximació visitant, el domini ha estat de l'Ateneu durant tot el partit, però no l'ha pogut concretar fins al minut 41 quan un penal per una agafada dins l'àrea l'ha transformat Alberto en l'1 a 0. En la segona meitat s'ha vist una mica més d'equilibri però poc a poc l'Ateneu ha acabat cedint terreny. El Montcada hauria pogut empatar en un lliure indirecte dins l'àrea que ha pogut desfer la defensa, i ho ha acabat fent en un penal comès per Garagarza en el minut 93 que ha transformat Cuadras, portant la decepció al Josep Suñer.

Cal a dir que el públic guixolenc, present en nombre d'uns 150 espectadors, ha tingut una actitud més aviat freda i només s'ha fet notar el president de l'Ateneu, Emili Vilert, que ha aparegut al camp (i ha presenciat el partit) amb un esparadrap a la boca, cal imaginar que en senyal de protesta.

Pugem al marcador de l'Artigas la resta de marcadors de la jornada:
San Cristóbal 0- Tortosa 1
Tàrrega 0- Peralada 0
Vilassar 1- Poble Sec 2
Sants 5- Banyoles 0
El Masnou 2- Santfeliuenc 0
Gimnàstica Iberiana 4- Rubí 1
Marianao 0- Muntanyesa 0
Igualada 1- Mataró 0
Gramenet B 0- Vilafranca 2

La classificació queda d'aquesta manera: Gramenet B i Vilafranca, 22 punts; Muntanyesa, 20; El Masnou, San Cristóbal i Peralada, 19 punts; Igualada, 18; Sants i Rubí, 16; Guíxols, 15; Tàrrega, 14; Santfeliuenc i Poble Sec, 13; Gimnàstica Iberiana, 12; Banyoles, 11; Tortosa, 10; Marianao Poblet i Vilassar, 6; Mataró i Montcada, 5. El pròxim compromís de l'Ateneu torna a ser contra un dels cuers, el Mataró, diumenge a la tarda, amb l'esperança que s'obtingui un millor resultat que contra el Montcada.

1 comentari:

  1. Benvolgut amic,

    Et felicito per l'esplèndid blog, curull de qualitat i bona feina.
    Sóc Juan Antonio Díaz, Cap de Premsa del Santfeliuenc FC, de l'altre Sant Feliu. El proper 6 de desembre ens enfrontarem tots dos Sant Feliu per primer cop, o si més no nosaltres no en tenin registrat cap antencedent. Aprofitarem l'avinentesa llavors per saludar-vos i compartir dues horetes de futbol i història de l'esport català.

    Et demano un petit favor: al nostre web www.futbolclub.santfeliu.net fem un seguiment del nostre equip però també de la febril actualitat de la categoria, i cada divendres editem una prèvia del partit del cap de setmana amb atenció pel nostre rival. Per això et demano si ens podeu fer arribar una fotografia de l'AD Guíxols de la temporada 2009-2010. La font de la imatge serà consignada.
    La foto ens la podeu fer arribar a l'adreça santfefc@gmail.com

    Moltes gràcies i molta sort.
    I molta empenta per no defallir en la teva valuosa feina.
    Amb respecte i amistat, de Juan Antonio

    ResponElimina