dijous, 6 d’agost del 2009

Ja som tretze... i no són els últims


L'Ateneu ha incorporat dos nous fitxatges que fan que, ara mateix, la plantilla que té Nacho Castro a les seves ordres tingui 13 efectius. La primera de les incorporacions és la d'un rodamón del futbol català, Rubèn Soler, que ja aquests últims dies s'havia entrenat amb l'Ateneu. Nascut a Mollet del Vallès el 24 de gener del 1983 (té, per tant, 26 anys), Soler ha jugat ja en onze equips com a sènior: Júpiter, Gramenet B, el desaparegut Barça C, Granollers, Numància B, Palamós, L'Hospitalet, Eivissa, Balaguer, Cornellà i Castelldefels. Amb tots aquests equips va jugar a Tercera excepte amb l'Hospitalet, amb qui va jugar a Segona B, i el Castelldefels, a Primera Catalana. La seva millor temporada la va viure al Palamós 2004-05 (a Tercera), en què va marcar 11 gols en 34 partits, i va destacar també el seu pas pel Balaguer, amb 7 dianes en 28 presències. Soler, que pot jugar com a punta però també com a mitja punta preferentment per la dreta, fa 1'78 d'alçada i pesa 73 kg.
El segon fitxatge arriba del Palamós, igual que Gallardo i Elies. Es tracta del ja veterà lateral esquerre Albert Deu, nascut a la vila palamosina el 23 d'octubre del 1975 (per tant, a punt de fer 34 anys), que havia jugat amb el Palamós les últimes cinc temporades. Vilobí, Banyoles i Palafrugell havien estat els seus anteriors equips. Deu, que fa 1'74 d'alçada i pesa 72 kg, ha jugat almenys trenta partits en 4 de les seves 5 temporades amb el Palamós.
D'altra banda, segons ha pogut saber "El Compàs", en els pròxims dies es pot confirmar el retorn a l'equip de dos jugadors guixolencs. Un d'ells, Patricio Rodríguez "Patri", que va acabar la lliga passada amb el Guíxols B i que fa dies que s'entrena amb el primer equip. Nacho Castro tenia moltes esperances de poder recuperar Patri i el tècnic asturià ha quedat molt satisfet amb la feina que ha fet el davanter, de 33 anys, en els entrenaments. L'altre fitxatge imminent és el de Moisés Jiménez "Moi", mitja punta de banda dreta de 23 anys. Moi va ser l'autor de la centrada que un defensa del Roda de Barà va enviar a la seva pròpia porteria, donant així a l'Ateneu l'ascens a la Primera Catalana la temporada 2006-07. Les dues temporades posteriors, però, les va continuar jugant a Preferent, amb el Llagostera primer i amb el Palafrugell després.
Plantilla actualitzada
Porters: Jose González i Aurelio (Girona juvenil)
Defenses: José Luis Gallardo, Elies Martí i Albert Deu (Palamós); Edu Poderoso (Palafrugell), Marc Bosch i Jordi Cervera (Guíxols B).
Migcampistes: Borja García (Peralada), Sergi Pedregosa (Rapitenca), Xavi Martínez (Blanes), Aleix Feixes (Sant Hilari) i Moi Jiménez (Palafrugell).
Davanters: Rubén Soler (Castelldefels), Felip Sans, Raúl Arjona, Pau Sala i Patri (Guíxols B).
En cursiva, les incorporacions possibles però no encara tancades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada