dilluns, 10 d’agost del 2009

L'Ateneu, tercer al Torneig del Suro


L'Ateneu ha quedat tercer al Torneig del Suro que s'ha celebrat aquest diumenge al municipal de Llagostera (a la foto de David Sunyer, una imatge del Guíxols- Cassà). L'equip de Nacho Castro ha empatat a 1 davant del Cassà, a qui ha superat als penals, i després ha cedit per 2 a 0 davant del Llagostera. Recordem que tots dos equips jugaran la temporada que ve a Tercera.
En el primer partit, Nacho Castro ha presentat la següent alineació: Jose González; Elies Martí, Edu Poderoso, Víctor Lozano, Albert Deu; Sergi Pedregosa, Borja García; Xavi Martínez, Feixes; Patri i Heredia. El gol de l'Ateneu l'ha aconseguit Xavi Martínez en una acció desafortunada del porter cassanenc; Xavi Martínez l'ha vist avançat i li ha enviat una vaselina que el meta blanc-i-blau s'ha empassat. L'ex de l'Ateneu Sergio Murga ha empatat per al Cassà rematant de cap una falta lateral. Als penals, Jose González ha aturat dos llançaments; l'Ateneu els ha transformat tots.
En el segon partit, a més de la derrota s'ha hagut de lamentar la hospitalització d'Aleix Feixes i Víctor Lozano, que han topat cap contra cap en un salt. Tots dos han obert la cella i se'ls han hagut d'endur a un centre hospitalari perquè els la cosissin. El partit ha començat amb Aurelio a la porteria; Richard, Víctor Miguélez, Edu Poderoso, Marc Bosch; Víctor Lozano, Rúa; Moi Jiménez, Aleix Feixes; Xavi Martínez i Rubén Soler. Jordi Cervera i Pablo han substituït els dos jugadors lesionats. Un dels gols del Llagostera l'ha aconseguit el jugador guixolenc Francesc Guitart. D'altra banda, anotar que l'Ateneu ha utilitzat en aquest Torneig pràcticament tots els jugadors que té a prova. En el primer partit, només ha jugat Heredia; però en el segon, ho han fet Richard, Víctor Miguélez, Víctor Lozano, Rúa i Pablo.
Recordem que la pròxima cita serà el pròxim divendres 14 al Municipal Josep Suñer davant del Caldes, de la Primera Territorial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada