dilluns, 3 d’agost del 2009

Primer amistós: Ateneu 3- Salt 3



L'Ateneu ha empatat a 3 contra el Salt, tercer classificat de l'últim campionat de Primera Territorial (grup 1), en el primer amistós de la pretemporada disputat al Josep Suñer. Els tres gols els han aconseguit jugadors que estan a prova amb l'equip de Nacho Castro. En una primera meitat que ha acabat amb avantatge visitant per 1 a 2, Freixa, jugador de banda ex del Sant Hilari i de l'Europa juvenil, ha marcat el gol de l'Ateneu. En el segon temps, Alberto i Pablo han equilibrat el marcador fins a establir la igualada final.

En la fotografia de David Sunyer podeu veure un moment del partit i l'aspecte que presentava el Josep Suñer, amb prop d'un centenar d'espectadors en la tarda de Festa Major. Com podeu veure, el Guíxols va disputar el partit amb les samarretes amb el patrocini de "Grup Tarradellas" i no pas les que llueixen el patrocini de "Cespa", les oficials la temporada passada.

El pròxim compromís de la pretemporada de l'Ateneu serà el Torneig del Suro, aquest proper diumenge dia 9 al camp del Llagostera, davant del conjunt local i del Cassà, tots dos equips de Tercera Divisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada