dimecres, 26 d’agost del 2009

Plantilla pràcticament tancada


A una setmana i mitja per començar el campionat, ja us podem fer avinent una primera plantilla de l'Ateneu per a la temporada 2009-10. No és la definitiva, perquè encara queden tres jugadors a prova, Àlex Torrent, el defensa Víctor Lozano (Europa juvenil) i l'uruguaià Pablo Díaz (Sils). Però aquesta primera llista de jugadors que seran inscrits per iniciar el campionat són aquests.
Porters: Jose González i Jordi Fàbrega (Cornellà juvenil). Aurelio, finalment, ha estat descartat.
Defenses: Elies Martí (Palamós), Edu Poderoso (Palafrugell), Sergi Pedregosa (Rapitenca), Albert Deu (Palamós), Xavier Busquets (Mataró juvenil), Richard Gutiérrez (Vilajuïga), Jordi Cervera (Guíxols B), José Luis Gallardo (Palamós) i... un fitxatge sorpresa d'última hora, el veterà Gorka Garagarza (Palamós).
Migcampistes: Borja Garcia (Peralada), Xavi Martínez (Blanes), Robert Martínez "Ruba" (Unificació Bellvitge), Víctor Vidal (Mataró juvenil), Moi Jiménez (Palafrugell) i Aleix Feixes (Sant Hilari).
Davanters: Patri Rodríguez (Guíxols B), Rubén Soler (Castelldefels), Rubén Pérez (Llagostera), Raúl Arjona i Pau Sala.
Això significa que, a més d'Aurelio, han causat baixa el davanter Felip Sans i el defensa Marc Bosch, amb la qual cosa en aquesta plantilla només hi queden quatre jugadors dels que van acabar la temporada passada amb l'Ateneu: Jose González, Raúl Arjona, Pau Sala i Víctor Vidal, a més de Jordi Cervera que tot i pertànyer al B va jugar algun partit amb el primer equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada