dilluns, 17 d’agost del 2009

Un partit per a l'optimisme


Foto: Jose González a punt d'aturar el penal llançat per Uri.
L'Ateneu va superar el Blanes de la Tercera Divisió per 2 gols a 0 en un nou amistós de pretemporada per a l'equip de Nacho Castro, però el que és més important, va donar una excel·lent imatge als malauradament escassos espectadors que van anar al Josep Suñer (i això que el preu de l'entrada era de 3€). Circulació ràpida de pilota, criteri en la distribució i bon treball defensiu van ser alguns dels ingredients d'un còctel que, si jutgem pel que van assegurar els espectadors que van anar al camp, feia temps que no se servia al Josep Suñer.

El Guíxols va jugar amb un esquema 4-3-2-1 amb Jose a la porteria, una defensa formada per Elies i Deu als laterals, Poderoso i Pedregosa com a centrals, Borja com a pivot defensiu, Xavi Martínez i Alberto Jiménez (un dels jugadors a prova) com a interiors, Patri i Rubén Soler com a segones puntes, i al davant, Rubén Pérez, un altre dels jugadors a prova, ex del Llagostera. Amb aquest equip, l'Ateneu va oferir un molt bon futbol a la primera meitat i es va avançar en el minut 20 gràcies a una acció de Xavi Martínez que va acabar amb una rematada en pròpia porta d'un defensor selvatà. Cinc minuts després, el Blanes podria haver empatat, però Jose González (que haurà de canviar el sobrenom de "Pepe Palomitas" a "Pepe Parapenals") li va aturar una pena màxima a Uri. A la mitja hora, Rubén Soler feia el 2 a 0 que ja seria definitiu. En la segona meitat, els canvis no van perjudicar un Ateneu que va mantenir el ritme de joc. També van jugar Aurelio, Busquets, Rúa, Víctor Lozano, Richard, Heredia, Moi, Cervera i Pablo; tots ells, excepte Moi Jiménez, jugadors encara a prova.

Per tant, fa molt bona pinta el partit que dissabte que ve disputaran al Josep Suñer l'Ateneu i l'Olot, equip acabat de pujar a la Preferent però que ja ha mostrat unes fantàstiques credencials a la Copa Catalunya, on va eliminar el Sabadell i només va caure davant l'Hospitalet als penals. Abans, l'Ateneu disputarà dos nous amistosos concertats en els últims dies, contra l'Aro d'Alexis Cubó (on hi juguen Albert Vilar i Màrius Vergeli) i contra el Vilartagues, que encetarà la seva "nova" història aquesta temporada des de la Tercera Territorial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada