dilluns, 24 d’agost del 2009

Una patacada per tocar de peus a terra

L'Ateneu va perdre per 0 a 4 davant l'Olot, de la Territorial Preferent, en el que és (en principi) l'últim amistós de la pretemporada disputat al Josep Suñer. Va ser una golejada per rebaixar l'eufòria que havia generat el bon partit del diumenge anterior davant del Blanes, si bé val a dir que els de Nacho Castro es van trobar al davant amb un equip de fer-se dir sí senyor. Va ser, de fet, una de les notes positives del partit; veure com la històrica Unió Esportiva Olot ha tornat i amb ganes de tornar a ser un dels equips capdavanters de les comarques de Girona, com havia estat anys enrere.

Abans del partit es va efectuar la presentació de l'Ateneu 2009-10, si bé va continuar sent una presentació "provisional", ja que continua havent-hi jugadors a prova. Per exemple, el central Dani Haro, que va jugar la temporada passada 11 partits (0 gols) amb el Miapuesta Vilajuïga a Tercera, i el porter gironí Jordi Fàbrega, que va encaixar 27 gols en 22 partits la temporada passada amb el Cornellà juvenil, de divisió d'honor. A més, Nacho Castro comptava amb baixes importants per aquest partit, com les dels laterals Elies i Deu i la de Patri, que té una sobrecàrrega als abductors. El matx va començar amb domini altern i amb ocasions per tots dos equips, però poc a poc, l'Olot que entrena l'extècnic de l'Ateneu Joan "Nitus" Santos es va anar fent amb el control del partit i va aconseguir avançar-se abans del descans amb un gol de Roger. A la segona meitat, l'Ateneu va presentar un equip amb molts canvis respecte al del primer temps, que pràcticament no va tenir opció davant dels olotins. El "pichichi" garrotxí Robert Fernández (34 gols en 33 partits la temporada passada) va fer el 0 a 2 en el minut 64, i un minut més tard, Karam Ben Mhani (davanter olotí de 21 anys, ex del Garrotxa i el Banyoles) feia el 0 a 3. Robert va completar la golejada en la recta final.

Seguint amb la planificació prevista, l'últim amistós que ha de disputar l'Ateneu ha de ser davant del Bescanó, dissabte que ve en terreny gironí. A la foto de David Sunyer, un instant del partit de dissabte al Josep Suñer i Arxer.